Rólunk mondták

Predrag Đalamić igazgató / GEA Centar

A GOLDKERN Kft. már régóta partnerünk. Minden elismerésünk az eddigi munkásságukért. A Goldkern Kft. egy komoly, megbízható és mindenekelőtt professzionális cég. Egész biztosan merjük állítani, hogy véleményünkkel a Bosznia-Hercegovinai cégek nagy száma egyetért. Külön elismerésünk a külkereskedelmi részlegnek, amellyel nagyon korrekt, baráti viszony sikerült kialakítanunk.

Bernhardt Orth / CEREALSERVICE S.R.L. (Olaszország)

Már 10 éve dolgozom a Goldkern Kft-el, amely munkájában nagyon hozzáértő és tisztességes, a szerződések teljesítésekor megbízható és szilárd partnernek bizonyult.
Vitáit komolyan, hozzáértéssel kezelve, vevőit megnyugtató módon oldotta meg. 
Melegen tudom ajánlani a Goldkern Kft-t, mint jó üzleti partnert.

Rade Ivkovic, tulajdonos/ VIS KOMERC

Az utóbbi időben sokat dolgoztunk a Goldkern Kft- vel, és elégedettek vagyunk a megvalósult üzleteinkkel, melyek eredményesen zárultak , mindez az Önök szakmaiságának valamint irántunk, mint vevő iránt tanúsított tisztességes és korrekt hozzáállásuknak köszönhetünk. Külön kiemeljük Danis Imre külkereskedő úr tevékenységét, aki nélkül nem tudtuk volna megvalósítani ilyen terjedelmű forgalmat. Reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan sikeres együttműködésben lesz részünk.

Rácz László, elnök-igazgató / Prügyi Mezőgazdasági Zrt.

A Goldkern és annak jogelődje, valamint a Prügyi Mezőgazdasági Zrt. és annak jogelődje a Gazda Szövetkezet között közel 20 éves üzleti kapcsolat áll. A hosszú távú kapcsolat is azt bizonyítja, hogy a Goldkern és cégünk között korrekt üzleti kapcsolat folyt, mely folyamán a kialakult kapcsolat szinte felhőtlennek mondható mindkét partner részéről. A szerződéses kapcsolatok szinte minden ügyletben vita nélkül teljesültek. Ezért úgy gondoljuk, hogy aki a Goldkern Kft.-vel üzleti kapcsolatot köt, bízhat abban, hogy korrekt partnerre talál.

Tóth Ferenc, ügyvezető / Kungabona Kft.

Hosszú távú partneri kapcsolatunk bebizonyította, hogy a GOLDKERN Kft. nagyon megbízható üzletfél. Hasonlóképpen fontos számunkra, hogy rendkívül rugalmas módon képes figyelembe venni a termelői szempontokat is. Ajánlani tudom más mezőgazdasági termelők számára is.