Rólunk mondták

Szczaurski József, ügyvezető / „Gazdakör” Kft.

Társaságunk, a pellérdi „Gazdakör” Kft. mintegy 1.800 ha szántó területen gazdálkodik saját bérleményeként, valamint 7-800 ha területet művelési szerződés keretében végez.

Több mint egy éve vagyunk kereskedelmi kapcsolatban az Agrokern Kft.-vel. Előtte az input anyagok beszerzését is csak megbízható nagykereskedelmi cégektől szereztük be, hiszen a termeléshez felhasznált anyagok, különösen a növényvédő szerek vásárlása kicsit bizalmi kérdés is. Ezért volt fontos számunkra az, hogy a forgalmazó cég maga legyen a garancia, hogy a növényvédő szer kifogástalan minőségű, szavatossági idejű és garantált hatóanyag tartalmú legyen. Aki gazdálkodik, azt tudja, hogy az input anyagok egy része és azok beszerzése biztosan tervezhető és megrendelhető. Ezt mindegyik nagykereskedelmi cég előrendelésünk által határidőre tudta biztosítani. Itt azokra a vetőmagokra, műtrágyákra és növény védőszerekre gondolok, amelyeket a vetésterv alapján előre meg lehet tervezni. De a mezőgazdaság már csak olyan, hogy szinte naponta adódnak új helyzetek a tápanyag utánpótlással, levéltrágyázással és egyéb növényvédelmi teendőkkel. Amit pluszként kapunk az agrokernes kapcsolatunkon keresztül, az éppen az a napra kész, szinte percre kész szakmai tanácsadás és háttér melyet az Agrokerntől szakmai segítségként kapunk. Szintén az immár egy éve gyümölcsöző kereskedelmi kapcsolatunk alappillére az a feltétlen szakmai bizalom, amely egy gyakorló mezőgazdálkodónak rendkívül nagy jelentőségű. A mai rendkívül gyorsan változó és fejlődő világunkban nehéz naprakésznek lenni a növényfajtákban, növénytáplálási technológiákban és a különböző növényvédő szerek hatóanyagaiban, hatásmechanizmusában. A növényvédő forgalmazó cégek termék menedzserei természetesen rendkívül részletes és szakmailag megalapozott javaslatokat adnak a termékeik felhasználásához, azonban az embernek mindig van egy kívánalma, hogy egy teljes körű képet kapjon az adott problémáról. Ehhez a tájékozódáshoz ad nagyon jó segítséget az agrokernes kereskedelmi és szakmai kapcsolat, melyet személy szerint Szalma József precíz szakmai tudásával és sok évtizedes szakmai gyakorlásával kereskedőként és szakmai konzulensként is számomra, számunkra megad.

Az Agrokern Kft.-vel történő kereskedelmi kapcsolataink által alakult ki a terménypiaci kapcsolatunk a Goldkern Kft.-vel. A Gazdakör Kft. a saját terményének fogadásához rendelkezik tisztító és szárító üzemmel valamint 20.000 tonna terménytárolási lehetőségével is. Van két termelői csoportunk is, melynek tagjai szintén hozzánk szállítják terményeik jelentős részét és rajtunk keresztül értékesítik is. Most már örömmel konstatáljuk, hogy korrekt és gyümölcsöző kereskedelmi kapcsolat alakult ki a Goldkern Kft.-vel az eddigi termény értékesítésünket versenyképes áron felvásárolták (és határidőre ki is fizették), és számunkra biztosították azt a pozíciót is, hogy a termények egy jelentős részét bértárolással lekötötték, így a raktár bázisunk a holt időben is árbevételhez juthat. Reményeink szerint a megelégedettség kölcsönös lesz, hiszen mi arra törekszünk, hogy a megvásárolt terményeinket a vevő által kifizetett minőségben és rendelkezése szerint tudjuk teljesíteni.

Predrag Đalamić igazgató / GEA Centar

A GOLDKERN Kft. már régóta partnerünk. Minden elismerésünk az eddigi munkásságukért. A Goldkern Kft. egy komoly, megbízható és mindenekelőtt professzionális cég. Egész biztosan merjük állítani, hogy véleményünkkel a Bosznia-Hercegovinai cégek nagy száma egyetért. Külön elismerésünk a külkereskedelmi részlegnek, amellyel nagyon korrekt, baráti viszony sikerült kialakítanunk.

Bernhardt Orth / CEREALSERVICE S.R.L. (Olaszország)

Már 10 éve dolgozom a Goldkern Kft-el, amely munkájában nagyon hozzáértő és tisztességes, a szerződések teljesítésekor megbízható és szilárd partnernek bizonyult.
Vitáit komolyan, hozzáértéssel kezelve, vevőit megnyugtató módon oldotta meg. 
Melegen tudom ajánlani a Goldkern Kft-t, mint jó üzleti partnert.

Rade Ivkovic, tulajdonos/ VIS KOMERC

Az utóbbi időben sokat dolgoztunk a Goldkern Kft- vel, és elégedettek vagyunk a megvalósult üzleteinkkel, melyek eredményesen zárultak , mindez az Önök szakmaiságának valamint irántunk, mint vevő iránt tanúsított tisztességes és korrekt hozzáállásuknak köszönhetünk. Külön kiemeljük Danis Imre külkereskedő úr tevékenységét, aki nélkül nem tudtuk volna megvalósítani ilyen terjedelmű forgalmat. Reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan sikeres együttműködésben lesz részünk.

Rácz László, elnök-igazgató / Prügyi Mezőgazdasági Zrt.

A Goldkern és annak jogelődje, valamint a Prügyi Mezőgazdasági Zrt. és annak jogelődje a Gazda Szövetkezet között közel 20 éves üzleti kapcsolat áll. A hosszú távú kapcsolat is azt bizonyítja, hogy a Goldkern és cégünk között korrekt üzleti kapcsolat folyt, mely folyamán a kialakult kapcsolat szinte felhőtlennek mondható mindkét partner részéről. A szerződéses kapcsolatok szinte minden ügyletben vita nélkül teljesültek. Ezért úgy gondoljuk, hogy aki a Goldkern Kft.-vel üzleti kapcsolatot köt, bízhat abban, hogy korrekt partnerre talál.

Tóth Ferenc, ügyvezető / Kungabona Kft.

Hosszú távú partneri kapcsolatunk bebizonyította, hogy a GOLDKERN Kft. nagyon megbízható üzletfél. Hasonlóképpen fontos számunkra, hogy rendkívül rugalmas módon képes figyelembe venni a termelői szempontokat is. Ajánlani tudom más mezőgazdasági termelők számára is.